VELİLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ

8B Sınıfı anneleri ile süreç değerlendirme toplantısı ve işbirliği yemeği gerçekleştirildi. Sınıf rehber öğretmeni Sevda DURMAZ tarafından organize edilen ve öğretmenlerimiz Özlem MUTLU ve Meltem KARLI'nın katıldığı etkinlik kapsamında, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişim süreçleri değerlendirildi ve LGS çalışmalarına ilişkin görüşmeler yapıldı.

Toplantıda, öğrencilerimizin akademik başarıları ve gelişim alanları hakkında detaylı bilgi paylaşılırken, velilerimize çocuklarının eğitim sürecine daha aktif katılım sağlamaları için öneriler sunuldu. Ayrıca, velilerimizin görüş ve önerileri de alınarak, ortak çözüm yolları belirlendi.

Yemekte, bir araya gelerek paylaşımlarda bulunan annelerimiz, birbirlerine destek olma fırsatı buldu. Veliler öğretmenlerle daha samimi bir ortamda iletişim kurarak, işbirliği ve dayanışma ruhunu pekiştirdiler.

23-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 18:23 - Görüntülenme: 155