TOKAT / MERKEZ - Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tell the Tale

Kas

Sevda DURMAZ'ın rehberliğinde 10 G öğrencilerinin yürüttüğüTell the Tale E-twinning projemizin ilk aşaması kendi kültürlerimize ait masal kahramanlarını, masallarını, efsanelerini, değerleri paylaşmaktı. Storyjumper uygulamasını kullanarak öğrenciler Nasrettin Hoca'yı anlattılar ve birkaç fıkrasını da İngilizce diline çevirerek kitaplarını oluşturdular. Aşağıdaki linkten kitaba ulaşabilirsiniz.

Ekm

10/ G sınıfından öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Sevda DURMAZ rehberliğinde "Tell the Tale" isimli, Portekiz, Fransa, Polonya, Yunanistan, Ukrayna, Ermenistan, Romanya, Ürdün, İtalya, İspanya, Arnavutluk ve Türkiye ortaklarından oluşan bir e-twinning projesine katıldılar.
Uluslararası bir dil – kültür projesi olan "Tell the Tale" farklı ülkelerden öğretmen ve öğrencilerin kendi kültürlerine ait ögeleri, masalları ve farklı çalışmaları ortaklar ile paylaşmasını ve kültür şenliği yaşamayı ve yaşatmayı hedeflemektedir. Hayal dünyası, bilgi ve İngilizce' nin etkili kullanımını amaçlayan projemiz önceki çalışmalarımızda olduğu gibi açık fikirli ve kibar olmamız hususlarına da önem vermektedir.