Nis

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KIR, okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz öğretmenleriyle yapılan toplantıda yeni eğitim-öğretim müfredâtı ele alındı. Ziyaretleri ve bilgilendirici toplantı için müdürümüze teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Furkan AKBENLİ Samsun’da gerçekleştirilen “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması” bölge finallerinde bölgede dördüncü olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı  Proje Ortaokulu 5. Sınıf Kabul Sınavı gerçekleştirildi. Yoğun başvuru süreci ve heyecanlı bekleyişin ardından ailemize katılacak olan yeni öğrenci adaylarımızı ve velilerimizi okulumuzda ağırladık.

Sınava gösterilen yoğun ilgi ve okulumuza duyulan güvenden dolayı tüm halkımıza teşekkürü borç biliriz. Yolumuza desteğinizle güçlenerek devam ediyoruz. Ailemize yeni katılacak öğrenci ve velilerimize şimdiden hoş geldiniz der, ailemiz adına hayırlı olmasını dileriz.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yapılan "Genç Erkekler Bocce Müsabakalarında" okulumuz İl Şampiyonu olmuştur.

Nis

TBMM’nin açılması münasebetiyle Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Aynı zamanda TBMM’nin açılışının 104. yılı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenin ardından yarışmalarla devam etti. Heyecanlı anlara sahne olan yarışmalarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Ayrıca okulumuz öğrencilerinden Kerem ÖZTÜRK ilimizi temsilen Ankara’da yapılan törenlere katıldı.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.
#23NisanÇocukBayramı

Nis

"TÜBİTAK Bilim Söyleşileri" kapsamında Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Gülşen Taşkın Kaya tarafından okulumuzda, "Bu türev, bu fonksiyon ne işimize yarayacak? Yapay zeka ve modelleme." konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir. Katılımları ve katkıları için Doç. Dr. Sayın Gülşen Taşkın Kaya'ya teşekkür ederiz.

#tübitakbilimsöyleşileri

Nis

Bugün kardeş okulumuz olan Hatay Reyhanlı Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladık. Misafirlerimizle Tokat’ın tarihi  yerlerini gezdik. Ramazan Bayramı’nın daha güzel ve anlamlı geçmesine vesile olan misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

ÇANAKKALE ZAFERİ
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Emanetiniz emin ellerdedir. Şerefle ve onurla yazdığınız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, bizden sonraki nesillere emanet edeceğiz.

Mrt

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Kul ve farklı bölümlerden akademisyenler, okulumuzu ziyaret ederek  kurumlarını tanıttılar ve hangi bölümlerin neden tercih edilmesi gerektiği  konusunda bir konferans verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf Hafızlık Bölümünde eğitim öğretime başlayan öğrencilerimizin “Hafızlığa Başlama Töreni” büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Kır, İl Müftümüz Sayın Esat Yapıcı, Okul Müdürleri, öğretmenler, STK temsicileri, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Programda Eğitimci Ali Demirhan eşliğinde dualar edildi.

Program sonunda öğrencilere hafızlığa başlama hatırası olarak hediyeler verildi. Programımıza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür eder, hafız adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dileriz.

Şbt

Alanlarında uzman; mühendis, doktor, ekonomist, PDR uzmanı ve avukatlarca 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer planlaması ve mesleki tanıtım buluşmaları yapıldı. Katılım sağlayarak katkı sunan uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

8B Sınıfı anneleri ile süreç değerlendirme toplantısı ve işbirliği yemeği gerçekleştirildi. Sınıf rehber öğretmeni Sevda DURMAZ tarafından organize edilen ve öğretmenlerimiz Özlem MUTLU ve Meltem KARLI'nın katıldığı etkinlik kapsamında, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişim süreçleri değerlendirildi ve LGS çalışmalarına ilişkin görüşmeler yapıldı.

Toplantıda, öğrencilerimizin akademik başarıları ve gelişim alanları hakkında detaylı bilgi paylaşılırken, velilerimize çocuklarının eğitim sürecine daha aktif katılım sağlamaları için öneriler sunuldu. Ayrıca, velilerimizin görüş ve önerileri de alınarak, ortak çözüm yolları belirlendi.

Yemekte, bir araya gelerek paylaşımlarda bulunan annelerimiz, birbirlerine destek olma fırsatı buldu. Veliler öğretmenlerle daha samimi bir ortamda iletişim kurarak, işbirliği ve dayanışma ruhunu pekiştirdiler.

Şbt

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Samsun Bölge Finaline kaldık.
Danışman öğretmen ve öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
#MEB #DinÖğretimi
@meb_dinogretimi @tokatmem @HuseyinKir64 @IMermerturk